Jærnhand


Rakk du aldri å høre Motörhead live før Lemmy forlot oss, eller har du hørt dem, men ikke fått nok? Da er Jærnhand den beste sjansen du har til å oppleve Motörhead slik de låt tidlig på 80-tallet. Ingen andre coverband kan skilte med en mer autentisk Motörhead-sound enn denne trioen fra Nittedal utenfor Oslo.
Bandet har spilt sammen siden 2012, og låter som en velsmurt Big Twin motor, bare høyere. Jærnhand kjennetegnes av nådeløst driv og alt på fullt – en jernneve planta rett i trommehinna.

Did you never have a chance to see the great Motörhead liv on stage before Lemmy left us? Or did you hear them, but haven’t had enough? Then Jærnhand from is your best bet at experiencing Motörhead’s songs as they sounded in the early eighties. No other bands can promise a more authentic Motörhead sound than this hard hitting trio from Norway.